dissabte, 19 de setembre de 2009

GLORIAMAR


Un brioche de foie que es desfà a la boca, una rosqueta casera que xiscla a cada queixalada, cruixent. Però açò és sols la carta de presentació.
Li seguéis un tataki de tonyina i vireira amb fruita especiada i amanida. És tal la intensitat de la combinació que cap sabor no minva l’altre.
El lligam de calamar desperta sospirs i la esplèndida gamba ens sorpren. El sabor de l’all aclapara els paladars.
I entre mos i mos, un glop de casta diva, blanc i sedos.

El prepostre de llima i menta trenca amb tot lanterior, i la crema de sant joan ès la gota que vesa el got.
Av. de la Mar, 1
Platja de Piles
w w w . g l o r i a m a r . e s
Menús

Menú "LA BONA TAULA" (nits)
Tabla de 10 aperitius y snacks , que canvien cada setmana. 30eu


Menú DEGUSTACIÓ

Brioche de foie de pato i
rosquilleta casera de ibérico
Tataki de tonyina i vieira amb fruita especiada i amanida.
Lligam de calamar amb ibèric i la tinta
Típica gamba del gloriamar al ajillo
Bacallà al gratén
Secret ibéric a la brasa
Postres
Menta-Limón
Crema .Sant Josep., taronja y xocolate

GRAN MENÚ
(posen els millors plats del Gloriamar)
Pa, tomaca y anxova .
Pernil ibèric amb rosquilletes caseres
Brioche de foie d’ ànec i fruits secs
Ensalada de bogavant
Gamba de Denia y Quisquilla de Santa Pola
Navalles al naturals
Lligam de calamar amb ibéric
Polp a la brasa
Caneló de pollastre de corral
Amb foiegras, boletus y trufa

postres: Menta-Llimó
Tiramisú
48euros


AMBIENT I VISTES…TRACTE (Diversos menjadors per a menjades d’empresa. Es poden fer comunions menudes…). També té la terrassa…
Té la distinció de bib gourmand a la guia michelín (…)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada