divendres, 28 d’agost de 2009

RESTAURANT AZAHAR a l'hotel Zenit
Cruixits de tostes amb mermelada de tomaca trenquen el silenci de la sala i un abrumador sabor de salmorejo ens delecta el paladar. Però és sols el principi del àpat gastronòmic que ens espera.

Li seguéis un corder lexal amb patata confitada. La carn no es deixa mastegar, de tan tendra com és, Es desfà a la primera queixalada. La patata, dolça, continua amb la suavitat del plat, sedós i equilibrat.

De postres, un esponjós brownie de xocolata amb gelat de fresa, Lsa intensa sabor a xocolata aclapara les boques, i la fresa les tranquilitza.

I entre mos i mos, un glop de Pittacum, de Bierzo.

Com a guinda final, una taula de curiosos formatees és la gota que vesa el got.El menú descrit pertany al restaurant AZAHAR.

Està ubicat al carrer Bailén, al costat de la RENFE, dins l’hotel Zenit.

Allí es pot gaudir d’una magnífica menjada a molt bon preu.

Tipus de cuina: mercat/autor.

Disposen d’un menú que cambien cada setmana, amb una gran varietat de plants entre els que elegir. El menú te entrant, principal i postre, i val 15 euros.

També hi ha un menú degustació i plats a la carta.

El menjar està ben cuinat, la matèria primera és excel•lent, i es troben propostes innovadores.

El tracte ñes el millor de tot, feia temps que no ens tractaven tan bé en un restaurant, Ens van delectar, a més, amb més d’una cortesía de la casa.

Quant al vi, la carta és molt limitada, encara que la relació qualitat preu és molt adecuada.

El local és acollidro, decorat amb vengué i amb uns armaris originals. Té molta llum perque desposa d’una “claraboya” al mig de la sala.

Recomanat per verema.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada