divendres, 25 de setembre de 2009

AM 47


El pernil aclaparador d'una croqueta que delecta el paladar, cruixent en clavar-li la dent. Un pop a la gallega que es desfà a la boca, tendre i delicat. Són només el començament d'un autèntic goig gastronòmic.


Li segueix un carpaccio de vedella amb una mousse fregit de foie. És tal la intensitat del carpaccio, que el sabor del fetge d’anec no minva el de l’adovada carn, resultant una combinació justa i equilibrada.


Les costelles de corder trenquen amb tot l’anterior, tendres i saboroses, desfent-se a la boca.
I entre mos i mos, un glop de Pittacum, de Bierzo
De postres, un exquisit pastís de carabassa ens fa gaudir amb el seu intens sabor. I n’és la guinda final.


A l’AM47 pertany el menú descrit. (…)
Aquest restaurant està ubicat a Avda. Ausias March, 47 – Alboraya.
No és un rostidor però moltes de les seves especialitats es preparen en graella de carbó. D'allà surten carns vermelles i un bacallà que és un molt demandat pels clients. L'altre pilar de la casa són els arrossos.
El local està disposat en tres menjadors, i decorat amb un estil més aviat rústic, allunyat de modes i tendències actuals.
Recomanat per valenciaterraimar.org, per reserbar.com i per verema.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada