dilluns, 5 d’octubre de 2009

RESTAURANT DADÚ

RESTAURANT DADÚ



Són les nou nou de la nit, i afamats, entren al local, acollidor i modern.


Tot comença amb unes tostes. El foie aclaparador d’una delles contrasta amb els fins stiks de rabe, resultant d’un agradable gust final. El formatge de cabra de l’altra resulta d’allò més intens. Però és sols el principi.


Continuen amb una tempura de llagostins, suau i quasi imperceptible, però no per això menys saborosa. I gaudeixen


De plat principal han triat un rellom farcit de formatge de cabra, la tendra carn es desfà a cada queixalada.


Als postres, el couland de xocolata esclata a cada cullerada, i el cacao derretit refulgix com lor.




DADES DEL RESTAURANT I GENERALITATS


Són a Baron de san petrillo nº 6

Cal dir que tanca els diumenges

Uns 20 euros per cap.


Ambient

Minimalista, acollidor, cadires i taules blanques, sobretapets (verd i negre), va de modern, és xicotet.


Atenció bona.


Cartes

de vins: de moltes denominacions (hi ha xilens,australians..etece a bona relacio qualitat preu)

Menjar: amanides, tostes, plats principals i postres.




TRUCS DE CUINA



Si tagrada la macedònia, com es pot fer tot l’any i queda bé si tens convidats (també es pot mesclar amb yogur, no sols fruita i Aixi te proteines)

Per a que no s’oxide guardar la fruita trocejada a la nevera en bols i amb suc de llima. Després total és fer la mescla i acabes en un punt.


Per a que no faja olor la cuina quan bulls la flordecol poses un troç de llima damunt la cassola.


Per a que la sal no sapegue per la humitat, uns granets d'arròs.


Per a desalar el menjar, posar una creilla al guis.


Les creilles tenen menys kal si les fas al micro. A talladetes redones i una xorrada d’oli i tapades.


I altre truc de micro és usar-lo per fer el condumi dels macarrons.



PROPOSTA DE MARIDATGE


JOSE PARIENTE

Rueda. Blanc verdejo

Visual: Groc llima amb tons verdosos molt net i brillant de llàgrima tardana, lenta i bé marcada (tarda en xorrar)

Olor: intensa, fruita tropical pinya, lichi

Lo important:sabor fresc i cítric i també una mica amarg al fnal, peró te una bona acidesa i també un excel·lent final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada