dilluns, 10 d’agost de 2009

SEU XEREA





Endinsa el llagostí dins del líquid de la copa, el llepa, i sorpresa nota la delicada tomaca i el lleuger rastre de l’albergínia. Però no és l’única sorpresa que el dinar li depara.

La glaçor d’un gustós gelat d’advocat li gela les dents, provocant-li una agradosa sensació.

Les mandonguilles cruixen a cada mos i el pernil aclaparador d’aquestes, l’atabala.

I es delecta amb el saborós formatge de cabra d’una coca de pasta de full, exquisida.

El vi, un Rafael Cambra 2, baixa joganer per la seva gola, i li fa cosquelles.

Dolçor de figa amb presa ibèrica, amb la sang deixant-se veure a cada refulgir del ganivet.

Un pastís de poma amb extranyes textures és la gota que vessa el got. I gaudeix.

EL RESTAURANT
Estan montats desde 1996 i s’ubiquen al carrer conde almodóbar, al costat del palau de la generalitat, pel Carme.
Són, a la sala: Stephen Anderson, Faisa i Ani. I a la cuina: Alfonso, José, Carlos, Bastien, Alba Llum i María Gladis

Tipus de cuina: oriental i mediterrànea mesclades

Tenen un menú de nit per 30, i Menú de Migdia per 22 € , que és el que tastarem.

Entrants (centres de taula)

Salmorejo amb llagostins i cruixent (pal per a mullar en el llagostí i el poso de l’albergínia. (explicar el salmorejo) Si et fixes resulta que la combinació és la mateixa que la de l’espencat.

Gelat d'alvocat amb la seva amanida. (aguacate, explicar textura)

Mandonguilles de pernil.

Coca de pasta de full amb verdures rostides, formatge de cabra i oli
d'herbes.
(el Tipic hojaldre pero no per això deixava d’estar bonissim, de fet a mí m’encantà perqe duia carabasseta i formatge de manera q el sabor de lhojaldre encara es notava prou, no estava carregat de formatge)

Rollets freds de pollastre al curri amb cacauets. (una cosa rara…a mi em recordaren als sandwixs aquests mixtos americans)


Després podies elegir entre:

Peix (segons mercat).

Arròs a banda (però era per a dos i com voliem tastar de tot no ho demanarem)

Presa ibèrica amb figues fresques i puré de bolets. (cruixent per fora…aixó es fa injectant la carn i posant-la al frigo un dia abans, o simplement fent-la a la plantxa i despres un ratet al forn)

Postres

Pastís de poma en diferents textures (Per al meu gust estava extrany perque esperava un gelat de poma més consistent, ara sí, tenia bon gust, gens artificial, pero més tipo sorbete)

PODEU VORE MÉS MENÚS SEGONS LA SETMANA A LA PÀGINA WEB www.seuxerea.com

Vins:
tenen diferents denominacións d’orige (penedés, rioja, ribera…de València el típic maduresa, rafael cambra 1 i 2, i les alcusses)

tenen negres, rosats,blancs, caves, dolços i altres vins per copes

TAMBÉ RECOMANT PER verema.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada