dissabte, 17 d’octubre de 2009

VINS I MÉS


És un divendres de festa i el local s’ompli, són , però, l'única parella.


Tot comença amb uns curiosos i casolans embotits d’Ontinyent. La botifarra els sorprén amb els seus pinyons amagats, i la sobrasada oculta un secret: un fi i dolç sabor a taronja.


Bunyols de bacallà i mel encisen els paladars, cruixents a cada queixalada. S’ acompanyen d’una salsa d’alíoli que no minva el seu sabor, equilibrant la mescla.


Li seguéixen uns chupachups de codorniu, tendres i saborosos.El tartar de tonyina aclapara les seves llengues, du una salsa d'advocat.


El plat principal és la presa ibèrica, tendra, cruixent. Deliciosa.


Com a guinda final, una torrija amb gelat de llet merengada. I entre mos i mos, un acaramelat pedro ximénez és la gota que vesa el got.



TRACK 2


Vinsimés


Anarem el divendres9 dia de la comunitat, a sopar.


c/salelles 6(darrere del palau dels Ducs de Gandía) el carreronet de la botiga de bosses de mà.

Tanca els diumenges


Carta: entrants (en els que hi ha amanides, jo crec que són lo millor els entrants com la castanya, d'eixe estil). Peixos i carns, i postres.


Carta de vins: moltíssima oferta i és molt recomanable deixar-se aconsellar Nosaltres tastarem per exemple, Montenovo 2008 i El Bassots 2006.


Preu mijà 30 euros (però no et quedes amb fam i pilles una ceba considerable amb els vins)


Tastarem el menjar explicat al monòleg


Atenció molt correcta i atenta.

Tenen blog: vinsimes.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada