
És un divendres de festa i el local s’ompli, són , però, l'única parella.
Tot comença amb uns curiosos i casolans embotits d’Ontinyent. La botifarra els sorprén amb els seus pinyons amagats, i la sobrasada oculta un secret: un fi i dolç sabor a taronja.
Bunyols de bacallà i mel encisen els paladars, cruixents a cada queixalada. S’ acompanyen d’una salsa d’alíoli que no minva el seu sabor, equilibrant la mescla.
Li seguéixen uns chupachups de codorniu, tendres i saborosos.El tartar de tonyina aclapara les seves llengues, du una salsa d'advocat.
El plat principal és la presa ibèrica, tendra, cruixent. Deliciosa.
Com a guinda final, una torrija amb gelat de llet merengada. I entre mos i mos, un acaramelat pedro ximénez és la gota que vesa el got.
TRACK 2
Vinsimés
Anarem el divendres9 dia de la comunitat, a sopar.
c/salelles 6(darrere del palau dels Ducs de Gandía) el carreronet de la botiga de bosses de mà.
Tanca els diumenges
Carta: entrants (en els que hi ha amanides, jo crec que són lo millor els entrants com la castanya, d'eixe estil). Peixos i carns, i postres.
Carta de vins: moltíssima oferta i és molt recomanable deixar-se aconsellar Nosaltres tastarem per exemple, Montenovo 2008 i El Bassots 2006.
Preu mijà 30 euros (però no et quedes amb fam i pilles una ceba considerable amb els vins)
Tastarem el menjar explicat al monòleg
Tenen blog: vinsimes.blogspot.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada