dissabte, 28 de novembre del 2009

EL GASTRÓNOMO

És tard, i ja fosc, i afamats entren al local. La llum daurada cau sobre les taules, vestides amb clàssics tapets, acollidors.

Però la benvinguda no acaba ahí.

Comencen amb unes saboroses anchoves amb tomaca de la terra. La tomaca, dolça i maura equilibra la sal de tan gustós peix.

Li segueixen uns rollets de salmó fumat amb gamba. Aquesta asoma dissimuladament baix el llençol de salmó. A la boca, el marisc i el fumat aclaparen el paladar.

Rellom de vedella picat, rovell d'ou, cogombrells, vinagre, tabasc, salsa perrins, llima, oli d’oliva, i una mica de sal. El resultat, el millor steak tartar de València.

Com a guinda final, la dolçor axocolatada d’uns fantàstics creps és la gota que vessa el got.



EL RESTUARANT

Restaurante El Gastrónomo

Dirección: Avenida Primado Reig 149

Descansa dilluns i dimarts per la nit, i diumenge tot el dia
Preu 50 per cap
www.elgastronomorestaurante.com

HISTORIA
Van obrir fa 24 anys ja, el 1985, o siga que l’any que ve de segur que celebren d’alguna manera el seu 25 aniversari, I com ja queda poc per a que acabe l’any, que ja estan acribillantnos amb les campanyes publicitaries…etece.
Qui va obrir el restaurant és Antonio Martínez Belenguer, el cap de sala Jose Javier Martínez, i el cuiner és Jose Antonio Balastegui.
Desde els seus inicis el gastrónomo sha dedicat a les menjades de negocis, sopars per a dos, celebracions familiars i similars.
CARTA. La premisa de la carta del gastrónomo és “del mercat a la cuina, i de la cuina a taula” o siga , això vol dir que tenen en conter sobretot, la qualitat del producte que et presente.

Bé, doncs a la carta ofereixen entrants gelats, arrossos, verdures i sopes, peixos i carns, i postres.
La carta de vins és extensa i molt bona, totalment recomanable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada