
Un gazpaxo cristalí baixa per la meva gola, una tosta de foie fa cruixits baix les meves dents, el gust de boniato m’aclapara el paladar, i la gelatina de consomé em sorprén amb tanta sabor. 
Però no és l’unic que em sorpren.
Capuchino de formatge amb tostes, espumos, saboros, intens i perfectament combinat.
Li seguéix un arros amb flordecol i llomello en el seu punt just de cocció. Els grans joguetegen a la boca, omplintla de gust i goig
I entre mos i mos, un glop de finca terr
erazo, negre i afruitat.
I de postres, el millor. Enfonse la cullera amb cura dins la tova torrija, acaramelada. El gelat de mantecat que l’acompanya és la guinda final.
MÚSICA TRACK 2 (DEIXAR SONAR i baixar a SP)
ARROP TRADICÍÓ
A gandia, baix de ma casa
Comentar local (decoració...em recorda al zenit), tracte i menú menjat.

Però no és l’unic que em sorpren.
Capuchino de formatge amb tostes, espumos, saboros, intens i perfectament combinat.
Li seguéix un arros amb flordecol i llomello en el seu punt just de cocció. Els grans joguetegen a la boca, omplintla de gust i goig
I entre mos i mos, un glop de finca terr

I de postres, el millor. Enfonse la cullera amb cura dins la tova torrija, acaramelada. El gelat de mantecat que l’acompanya és la guinda final.
MÚSICA TRACK 2 (DEIXAR SONAR i baixar a SP)
ARROP TRADICÍÓ
A gandia, baix de ma casa

Comentar local (decoració...em recorda al zenit), tracte i menú menjat.
Carrer sant joan de la Ribera 20 Prop de la renfe.
Relacio qualitat preu meravellosa.
A verema i guia michelin entre d’altres. També està l’Arrop tradició
A verema i guia michelin entre d’altres. També està l’Arrop tradició
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada