El pebrot aclaparador d’un mouse que delecta al paladar, esponjós en clavar-li la dent. Una adovada carn que es desfà a la boca, tendra i delicada. Són només el començament d'un autèntic goig gastronòmic.
Cruixits d’escarola, llengües endolsades per la mel i la carn d’anec.
Li seguéis una tosta de mermelada de figa, acompanyada de sorbet de foie. La frescor i la intensa sabor resulten ser una mescla explosiva.
Els raviolis amb ricota i espinaques trenquen amb tot l’anterior. Gustosos, i en el just punt de cocció. I entre mos i mos, un glop de la segreta, blanc, fresc i brillant.
De postres, un tiramisú descomposat ens sorpren.
El gelat de gin-tonic n’és la guinda final.
IL RITROVO
Il Ritrovo és un dels millors restaurants italians de la ciutat, en el que Massimo prepara una cuina italo-mediterrània molt sofisticada.
NO TÉ PIZZA
Les seves pastes fresques casolanes, com els ravioli amb boletus, són simplement excepcionals. La decoració minimalista en tons clars i l'oferta de vins cuidada fan la resta.
També tenen carta de grappa
Està ubicat al carrer Sueca, 46
No sóc un fanàtic de la cuina italiana, tot el contrari (trobe la pasta un pel avorrida), però el que fan a este restaurant és força interessant, sobre tot als entrants.
ResponEliminaEnhorabona pel blog!